Välkommen till vår blogg om vårt nya projekt!

Hej!

Välkommen hit.

Vi som huserar här är Linda och Jens samt tre barn i åldern 4½ till 11. (Dags datum)

Vi arbetar inom Vård och omsorg båda två och har ett stort intresse av skog, natur, trädgård samt matlagning. De senaste åren har även ett stigande fotointresse infunnit sig. Fiske är en passion som endast roar en av oss.

År 2000 flyttade vi hit till Forestad. Ett charmigt torp med trädgård med ganska mycket barrväxter. Vi har sakta och säkert byggt till, byggt om såväl hus som trädgård. Det första vi gjorde var att ta bort barrväxterna för det är inget vi gillar.

Sen vi flyttade hit så har vi haft en gemensam dröm om ett växthus. När vi gifte oss 2003 så fick pengar till detta projekt. Men som för så många andra så kom det lite andra projekt emellan, 2006 byggde vi till huset i vinkel, det kom även en liten son det året. 2007 fortsatte vi att renovera inne och vi byggde klart uteplatsen.

2008 och 2009 har jag just nu lite dåligt koll på vilka projekt vi hade, vedskjul var det säkert bland annat. Nåväl 2010 så hette projektet badtunna.

 

Nu 2011 så blev dock det äntligen dags för projekt växthus.

Jag (Linda) tänkte att den här bloggen skulle handla om vårt  projekt.

 

VÅrt växthus är av modellen JUBILEUMSVÄXTHUS GOTHIC PÅ MUR 83 CM - 14,1 M², RAL 9010 VIT, 4 MM SÄKERHETSGLAS, 309X457 CM från Willab Garden i Båstad.

 

När vi köpte huset så var det ganska mycket rabatt på det så vi känner oss ganska nöjda med det priset på huset. Strax över 40' gick kalaset loss på.

 

Vi har bestämt oss för att bygga vårt på en mur murad av lecablock som vi sen ska putsa.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!